Vi har drop in på all håltagning och piercing i Uppsala! Vi som utför håltagningen är alla certifierade och utbildade av Blomdahls.  Deras medicinska håltagning bygger på modern så kallad aseptisk teknik från sjukvården. Det innebär att alla deras produkter och metoder är säkert utformade för att undvika smittspridning i samband med håltagningen. Den sterila metoden gör din håltagning hygienisk och säker och självklart tar vi båda hålen samtidigt! Därför kan du känna dig trygg att ta hål i öronen i Uppsala hos Mattssons Guld.

Läs mer på Blomdahls hemsida
www.sv.blomdahl.com

Vi tar även hål i båda öronen samtidigt!

Öronhåltagning
Öronhåltagning är ett medicinskt ingrepp och därför finns det all anledning att göra det riktigt. Blomdahl Medical Ear Piercing är utvecklat utifrån medicinska aspekter, med modern teknik och säkra material .Vi som utför håltagningen är diplomerade öronhåltagare.  Du väljer håltagnings-örhänge i plast eller titan, båda materialen med 0% nickel!
Hur mycket kostar håltagning? Nedan följer priser:
1 hål 199:-
2 hål 349:-
Piercing Aftercare 49:-
Åldersgräns 6 år med målsmans tillåtelse.

 

Piercing Uppsala

Näspiercing
Näshåltagning är, precis som all annan piercing, ett medicinskt ingrepp. Därför finns det all anledning att se till att det görs riktigt. Blomdahl Medical Nose Piercing är utvecklat utifrån medicinska aspekter, med samma moderna teknologi och säkra material som används i Blomdahl Medical Ear Piercing.
Hur mycket kostar piercing? Nedan följer priser:
Näsa 349:- Piercing Aftercare 49:-
Åldersgräns 15 år med målsmans tillåtelse.

 

Frågor eller funderingar?

Ring till butiken på Kungsängsgatan 21 i centrala Uppsala: 018-13 05 54
eller Blomdahl support 035181515