Vad hittar du hos oss?

Hos oss hittar du märken såsom Dyrberg/Kern, Drakenberg Sjölin, IOAKU, Coeur de Lion, Caroline Svedbom, Astrid/Agnes, Snö of Sweden, Engelsrufer, Sif Jakobs, Swedish Berries, Blomdahls. Vi har även ett stort urval av smycken i silver och guld och ett stort utbud av vintagesmycken i 18K

Boka en gratis smyckeskonsultation!

Att hjälpa till att hitta rätt smycke i present eller till dig själv tycker vi är riktigt roligt så om det är diamantörhängen till morgongåva, avtackningspresent till kollegan eller en konfirmationspresent du söker så är du varmt välkommen in så hjälper vi dig att hitta det du söker!

Du kan boka en 1 timmes personlig stylinghjälp hos oss, ta med din outfit till butiken så hjälper vi dig att hitta rätt smycke.

 

Några av våra leverantörer

Handgjorda smycken med swarovski kristaller, akryl, glas och stål. Vi är en av få återförsäljare i Sverige så hos oss hittar du alltid ett stort urval av dessa
vackra smycken!
Läs mer om Coeur de Lion här;
www.coeur.de

Vackra stilrena smycken i 925 sterling silver, inspirerade av den nordiska naturen och de små detaljerna!
Läs mer om Drakenberg/Sjölins smycken;
www.drakenbergsjölin.se

Ett framgångsrikt designsamarbete sedan 80-talet gör att Dyrberg/Kerns smycken är oerhört populära.  Med snygga unisex klockor till gnistrande örhängen så finns det något för alla!
Läs mer om Dyrberg/Kerns smycken;
www.dyrbergkern.com

Engelsrufer är ett tyskt smyckesmärke med smycken i äkta silver, förgyllt silver och rosésilver. Smyckena består av bjällrande kulor, änglavingar, änglar och andra fantastiskt snygga smycken som är snygga att kombinera tillsammans.
Läs mer om Engelsrufers smycken här:
http://www.engelsrufer.se

Läs mer om Pandoras smycken här;
http://www.pandora.net
Smycken för vardag, fest eller bröllop i 925 Sterling silver med gnistrande cubic zirconia. Finns i silver eller rosé
Läs mer om Sif Jakobs smycken här;
www.sifjakobs.com

Hos oss hittar du alltid den senaste kollektionen med smycken i silver-, rosé- eller guldpläterade.
Läs mer om SNÖ of Swedens smycken här;
http://www.snoofsweden.com/

Blomdahl är hudvänliga smycken utvecklade i samråd med hudläkare. Bevisat snälla smycken. Många allergiker som prövat våra smycken vittnar om att de för första gången på länge kan bära smycken utan besvär. Du väljer mellan noga utvald plast och titan, av ren medicinsk kvalitet. Ytbeläggningen läggs enbart på de delar av smycket som inte kommer i kontakt med huden.
Läs mer om Blomdahls hudvänliga smycken här;
http://www.sv.blomdahl.com/

Här har vi några fina produkter