Vår fina ringbar där ni kommer hitta något fint!

Våra vigselringar och förlovningsringar går att få i rött, vitt, gult eller roséfärgat guld, palladium, platina, stål, silver eller titan.  Vita eller färgade diamanter, möjligheterna är oändliga!

Alla förlovningsringar hittar du i webbshoppen!


Våra leverantörer

Flemming Uziel
Sedan 1964 har över två miljoner män och kvinnor förlovat eller gift sig med ringar från Flemming Uziel.

Flemming Uziel är kända för sin flexibilitet när det kommer till egen design av vigselring. Flertalet av ringarna kan anpassas efter just era önskemål. Välj fler eller färre stenar, en annan bredd eller höjd, en annan guldfärg, eller varför inte förlovningsringar eller vigselringar i titan, platina, palladium eller silver?

En stor del av Flemming Uziels sortiment hittar du här 

 

Guldbolaget
Guldbolaget har funnits i över 20 år, med inriktningen att erbjuda moderna produktionsmetoder för högklassigt designade ringar. Med kreativa tankar, exakta rörelser och varsam hantering bearbetar Guldbolaget ädel metall med modern teknik och passion. Nöjda designers och trygga kunder helt enkelt!
En del av Guldbolagets förlovnings och vigselringar hittar ni här

Lars Wallin
Nu finns kollektionen i våra butiker, och snart i webshoppen!

Hela Lars Wallins kollektion hittar du här www.larswallin.se/jewelry

 

 

 

Schalins Ringar

Schalins Ringar i Östersund har sedan 1944 tillverkat förlovnings och vigselringar i kärlekens tecken till hela svenska folket och är idag en av Nordens största ringtillverkare. Företaget är synonymt med svensk design, svensk tillverkning och högsta kvalitet. Guldet till deras ringar är brutet i Sverige som de sedan smälter i egna ugnar på ett traditionellt sätt. Deras skickliga hantverkare sköter allt från design, legering, juvelfattning, puts och gravyr.

När din ring tillverkas, görs det från grunden med början redan den dag du beställer den.

Schalins sortiment hittar du här

 

Urval av Vigselringar i vår butik

Visa fler..