Ring oss på: 018-130554 – Epost: info@mattssonsguld.se

Ring oss på: 018-130554 – Maila oss på info@mattssonsguld.se

Handla över 499kr och få fri frakt!

Guldbolaget

Filters

Showing 1–24 of 150 results

Visa 24/48/Alla

1-24 of 150 products

Med kreativa tankar, exakta rörelser och varsam hantering bearbetar Guldbolaget ädel metall med modern teknik och passion. Tack vare sin långa erfarenhet av ringtillverkning och entreprenörskap lyckas de skapa vackra och unika svensktillverkade ringar i guld och silver för både förlovning och vigsel. Guldbolaget är ett familjeföretag som verkar lokalt i Småland och grundades i slutet av 1980-talet, men deras historia sträcker sig bak till 1965. Passionen för tillverkning och spänningen i företagandet är centralt för Guldbolaget, och det pågår ständigt förfinings- och förbättringsprocesser. Resultatet är det viktiga!

Guldbolaget står för en stor andel av de ringar som säljs i Sverige och Norden, och deras ringar är stämplade med bokstavskombinationen “GBA”. Denna stämpel står för svenskt hantverk, äkta omsorg, kompetens, kvalitet, design och service. Varje ring som tillverkas av Guldbolaget är unik och tillverkas först när en specifik beställning är lagd. De anpassar din ring efter dina önskemål och tack vare deras kombinerade spetskompetens på ringar och guldsmide med en modern maskinpark och en vilja till nytänkande, är nästan ingenting omöjligt. Eftersom Guldbolaget äger hela tillverkningsprocessen, från legering till färdig ring, har de kontroll över din ring från början till slut.

Guldbolaget erbjuder förlovningsringar och vigselringar i flera olika färger och material, bland annat vitguld, svensk guldfärg, roséfärgat guld, palladium och silver.

preloader