Ring oss på: 018-130554 – Epost: info@mattssonsguld.se

Ring oss på: 018-130554 – Maila oss på info@mattssonsguld.se

Handla över 499kr och få fri frakt!

Tjänster

Vi köper ditt guld

Vi köper ditt gamla guld, alltid helt avgiftsfritt och till högsta dagspris. Se längre ner på sidan för dagens aktuella guldpris. Vi köper även tandguld. Välkommen in!

Ombearbetning av guld

Har du gamla guldsmycken som du inte använder längre, eller kanske arvegods? Hos oss kan du lämna in dina gamla smycken om du vill bearbeta dem till nya vackra smycken.

Värdering

Vi utför värderingar av dina guldsmycken i samband med försäkringsärenden, stöld, bouppteckningar eller om du helt enkelt vill ha en förteckning över vad du har. En skriftlig värdering tar 1–2 veckor och kostar från 350:-

Reparation av smycken

Vi hjälper dig med reparationer av dina smycken. Det vi inte kan laga på plats i butiken lämnar vi till vår duktiga guldsmed. Vi utför även omträdning av dina pärlhalsband till bra priser.

Vi hjälper dig med smyckesstyling!

Ska du på en fest eller tillställning och har svårt att veta vilka smycken som passar din outfit? Ta med dig dina kläder och vi hjälper dig! Vår duktiga personal är vana att se helheten och hjälper dig att lyfta din outfit ännu mer med snygga smycken.

Putsnings & Storleksjustering

Smycken man älskar åldras med värdighet då de används ofta. Vi hjälper till med putsning av dina smycken så det ser nästan nya ut.
Ibland händer det att en storlek som passade förut inte passar längre och då kan vi ändra storlek. Kom in och visa upp smycket!

Lånering

Det är inte så ovanligt att vid förlovning så är det den ena parten som frågar om förlovning oftast på ett romantiskt och oväntat tillfälle. Vid dessa stunder så erbjuder vi att man kan låna hem en lånering för att sedan komma in och kolla på en riktig förlovningsring. Det är pga det är svårt med storlek och stil på ringen.

Öronhåltagning & Piercing

Vi är utbildade utav Blomdahls medical på öronhåltagning samt näshåltagning. Det är drop-in tider så det är bara att komma in! Självklart tar vi båda hålen i öronen samtidigt – snabbt och enkelt!

 Aktuellt guldpris

 

Psst… du vet väl att du kan beställa din doktorsring hos oss?

preloader